Teknisk Fjernhjelp

Fjernhjelp gir våre tekniske medarbeidere muligheten til å koble seg til datamaskinen din via Internett, se på dataskjermen, og bruker deres eget tastatur og mus til å feilsøke eventuelle problemer som måtte forekomme. Før du bruker Fjernhjelp, er det viktig for deg å vite at vi respekterer ditt privatliv og din sikkerhet, og vil holde din personlige informasjon konfidensiell, som angitt i våre Retningslinjer for personvern.

Å sette opp en ekstern tilkobling
  1. 1Klikk på "Koble til" knappen.
  2. 2Klikk på"Kjør" i det neste pop-up vinduet.
  3. 3Klikk på"Kjør" i neste pop-up vindu
  4. 4Kontakt oss og oppgi ID-nummeret til representanten vår som vises i støttevinduet.