Retningslinjer for stop-loss

Take Profit

Take Profit brukes til å avslutte trading når valuta beveger seg i en fordelaktig retning. Dersom du tror at prisen av valuta vil gå opp eller ned til et bestemt nivå, men du vet ikke hva den vil gjøre etter dette, kan du ta en Take Profit-ordre som vil avslutte handelen når den har nådd dette nivået.

Eksempel:

Dersom du kjøper EUR til 1.3300 og du forventer at prisen vil stige, kan du ta en Take Profit-ordre for å selge ved 1.3350. Når markedet når 1.3350 vil Take Profit-ordren ta effekt og avslutte handelen.

Stop Loss ordre

En stop loss ordre tillater tradere for å sette et punkt for et synkende trade når de definerer sin egen risiko og utligner handelen tilsvarende. Dette gir et høyere nivå av beskyttelse for investorer, og forsikrer at de ikke taper mer enn de har råd til uansett om markedet faller. *

Eksempel:

Dersom du kjøper EUR til 1.3300 og du forventer at prisen vil falle, kan du sette en stop loss ordre for å selge på 1.3250. Når markedet når 1.3250, vil din stop loss-ordre ta effekt og avslutter handelen.

Limit ordre

En limit ordre brukes for å åpne en posisjon (eller eksponering) med en ordre for å kjøpe eller selge et symbol til en trader som ønsker å kjøpe eller selge til en bedre pris en markedet kan tilby. .

Eksempel:

Prisen på EUR/USD er 1.33. Dersom en investor ønsker å kjøpe EUR/USD når prisen er mer fordelaktig å kjøpe, kan de sette opp en limit til å kjøpe EUR/USD til 1.32.

En Stop Limit-ordre brukes til å åpne en posisjon (eller eksponering) med en ordre for å kjøpe eller selge et symbol til en forhåndssatt pris. En Stop Limit-ordre betyr at investoren ønsker å kjøpe eller selge til en mindre fordelaktig pris enn markedet tilbyr. .

Eksempel:

EUR/USD prisen er 1.33. Dersom en trader ønsker å kjøpe EUR/USD når prisen er mindre fordelaktig for kjøp, kan de sette en limit ordre for å kjøpe EUR/USD til 1.34.

If Done ordre

En If Done-ordre brukes til å åpne en Limit-ordre eller Stop-ordre dersom markedet når en spesifikk posisjon og kjøp/salg er foretatt. Dersom dette skjer, vil en If Done-ordre klargjøre fremtidige grenser for valutaen du velger.

Eksempel:

Markedsprisen er 1.3300. En Limit Ordre er satt opp for å kjøpe dersom markedet når 1.3200. En If Done- ordre settes opp med en Stop Loss-ordre ved 1.3100 og en Take Profit 1.3200 dersom kjøpet av Euro blir foretatt ved 1.3200.

*Ved intens bevegelse i markedsprisene, vil stop loss-ordren bli avsluttet til den beste mulige prisen for investoren ovenfor stop loss-grensen. Dette kan skje i åpningstiden, eller i stengetiden til den valutaen eller råvaren. In the event of intense rate volatility, the stop loss order will be executed at the best rate possible for the trader that is past the Stop Loss Limit. This may occur during market hours, or during the period of time when the market is closed for that commodity or currency. In these situations, the order will be implemented at the nearest possible market rate during the execution. An order/ limit does not promise that an order will be executed at that rate.